Spørsmål & svar

Hvor mye koster det?
Se prislister her. Ta kontakt om reparasjoner/deler som ikke er oppført på prislistene. Reparasjoner som ikke involverer deler, har en fast pris på arbeid utført på 500,-. Dr. Phone tar kun betalt for enheter som kan repareres.
Hvor kan jeg levere min enhet?
Dr. Phone er lokalisert sentralt i Oslo sentrum, rett ved siden Grand Hotell og i samme bygg som Oslo Nye Teater – se kart her. Nærmeste P-hus er Ibsen og T-banestasjonene Nationaltheatret og Stortinget er kun noen hundre meter unna.

Adressen er Rosenkrantzgt. 10b (tast 09 på ringeklokka) og gå opp eller ta heisen til 4. etg. Det er også mulig å stå parkert kort tid rett utenfor da det er mye varelevering i denne gaten.

Dr. iPod i Rosenkrantzgt 10b

Hvor lang tid tar reparasjonen?
De fleste reparasjoner på iPhone tas på dagen om du leverer innen kl. 13. I de aller fleste tilfeller får du telefonen tilbake på en time.
Brytes garantien ved reparasjon?
Ved de fleste aktuelle reparsjoner er din garanti allerede brutt pga. fallskader, fukt etc. Normal reklamasjon hos Apple er 5 år ved privatkjøp eller 1. år om enheten er kjøpt gjennom et firma. Du må selv ta stilling til om du ønsker å reklamere på produktet hos utsalgssted/Apple eller få Dr. Phone til å reparere enheten raskt.
Er det garanti på nye deler?
Dr. Phone gir 1. års garanti på alle reparerte deler – og vil bytte til ny del kostnadsfritt om du skulle oppleve funksjonsfeil. Dette gjelder ikke selvpåførte skader som f.eks knust skjerm, fukt etc.
Kan jeg betale med kort?
Ja. Vi tar kort med BankAxept (ev. kontant).
Kan jeg få faktura?
Faktura tilbys kun faste bedriftskunder med avtale eller ved forhåndsbetaling før returnering av innsendte enheter.
Hvordan fungerer bedriftsavtalen?
Faste bedriftskunder tilbys faktura og blir høyt prioritert uten ekstra kostander. Ta kontakt for spørsmål vedr. avtale.
Hvem er egentlig Dr. Phone?
Dr. Phone drives av Eirik Kvisli – elektronikkutdannet Mac-entusiast siden 1986. Kvisli startet firmaet MacXperten i 1995 og har siden jobbet med diverse Apple-relaterte tjenester – både med hardware, software og nett.

Fordeling mellom enheter reparert

  • iPhone 75% 75%
  • iPad 20% 20%
  • iPod 5% 5%

Dr. Phone har siden 2004 skiftet mer enn 10.000 deler

  • Skjerm 70% 70%
  • Bakside 15% 15%
  • Batteri 5% 5%
  • Andre deler 10% 10%

Kontakt Dr. Phone

Dr. Phone

Rosenkrantzgt 10b

4. etg

0159 Oslo

Se kart her

Mandag-fredag: 10-16

Org.nr 874415812

post@drphone.no

92 85 18 35

Nyhetsbrev

Facebook